Home / Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Editura 3D ARTE respecta si protejeaza pe cat mai bine posibil dreptul la confidentialitate al fiecarui client. Transmiterea informatiilor prin intermediul internetului reprezinta unul din serviciile noastre. Prin urmare, mentinerea increderii clientilor care ne transmit aceste informatii este unul din targeturile noastre principale.

Scopul strangerii datelor personale

Editura 3D ARTE nu stocheaza niciun fel de date de identificare / informatii despre o persoana anume, cu exceptia celor oferite cu buna stiinta de client in vederea efectuarii comenzii sale. Informatii (potential) necesare dupa caz:

  • nume companie / persoana fizica
  • telefon
  • e-mail
  • informatii si intrebari legate de serviciile noastre
  • fisiere trimise catre printare

Conform preverilor legii nr. 677/2001, toate datele si informatiile obtinute prin intermediul www.3darte.ro (informatii oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ului nostru: adresa e-mail, telefon etc.) sau prin e-mail nu vor fi transmise unor terte persoane, ci pastrate exclusiv pe serverul nostru in scopul pentru care au fost introduse: procesarea comenzilor, sau, dupa caz, informarea periodica a clientilor asupra ofertelor, promotiilor si reducerilor practicate exclusiv in cadrul site-ului nostru www.3darte.ro

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam, nu facem schimb si nu comercializam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte informatii pe care ni le-ati furnizat, unor terte persoane (fizice sau juridice) care acceseaza sau nu paginile acestui site.

Modificarea politicii de confidentialitate

Editura 3D ARTE isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.3darte.ro, implicit, al politicii de confidentialitate. Orice modificari aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate in aceasta pagina si/sau transmise clientilor prin e-mail.

Top